Contenu principal

Carlow van de Helle maakt indruk bij de zevenjarigen.

Photo

Pas de photo

Texte

 Zaterdagavond werd in Moorsele de finale van de Pavo hengstencompetitie gereden. Bij de vierjarigen kreeg Niels Bliki met Lorbito van de Helle (v. Lordanos) één springfout, zodat hij vier keer op vijf foutloos bleef en op een gedeelde zesde plaats in de eindranking komt. Met Chellano II bleef Niels voor de derde keer mooi foutloos, de volle broer van Chellano I laat zich van wedstrijd tot wedstrijd beter zien.
Erica Swartz nam met Tintin de la Pomme en Carlow van de Helle pas voor de derde keer deel aan de hengstencompetitie en bleef net als de vorige twee keer dubbel foutloos. De beide hengsten maken indruk door hun vermogen en rittigkeit. Vooral Carlow van de Helle steelt de show met een super techniek en spectaculaire sprongen, wat hem momenteel nog niet toelaat super snel te gaan in de barrage. Tintin de la Pomme (v. Diamant de Semilly) werd vierde en Carlow van de Helle (v. Caretino) vijfde.
Van al deze hengsten is vers sperma te verkrijgen. Voor de beide vierjarigen bedraagt het dekgeld 600 Euro, voor de zevenjarigen 800 Euro.

Attachments