Hauptinhalt

Talent van de Berghoeve ter dekking bij het Netehof!

Foto

Text

De driejarige Talent van de Berghoeve was beslist één van de smaakmakers van de BWP hengstenkeuring. Talent is een zoon van Pegase van 't Ruytershof uit Comtesse, een dochter van Chambertin x Pilot. 

Vader Pegase van 't Ruytershof is een Comme il Faut kleinzoon van Diamanthina van 't Ruytershof. 

Moeder Comtesse is een dochter van Chambertin (de vader van Chacco Blue). Comtesse werd eerst zelf in de sport uitgebracht. In de fokkerij gaf ze de zevenjarige Phaedra van de Berghoeve (v; Carrico) die momenteel gereden wordt door Thibeau Spits, de vierjarige Santos van de Berghoeve (v. Comme il faut) werd als driejarige op de Franse elite veiling Fences voor 80 000 Euro verkocht.

Grootmoeder Politesse van de Westfaalse topvererver Pilot gaf niet minder dan 13 nakomelingen die allemaal sport gelopen hebben van 1 m 20 tot 1 m 40 niveau. Ook van overgrootmoeder Heide van de Trakehner Hessenstein liepen er verscheidene afstammelingen van 1 m 20 tot 1 m 60 niveau. De Trakehner Hessenstein wordt bestempeld als een echter ververver, zowel bij de Trakehners als in de Warmbloedfokkerij. Daarna vinden we de merrie Petra, een dochter van de volbloed Poet XX. 

Wij wensen fokker Stefaan Van Mellaert proficiat!

Talent van de Berghoeve staat ter dekking bij het Netehof (www.netehof.be).

Foto : Sander Everaert met Talent van de Berghoeve - Hippofoto Dirk Caremans

 

 

Attachments