Hauptinhalt

Cayenne van de Helle Z en Casillas van de Helle in top vijf eindklassement hengstencompetitie!

Foto

Text

Zaterdagavond werd in Hulsterlo de finale van de hengstencompetitie gereden. Bij de vijfjarigen werd Cayenne van de Helle Z met Cristian Piazza Schenekel mooi vijfde. Na foutloze omlopen in Lier, Opglabbeek en Gent bleef hij ook foutloos in de basisomloop in Hulsterlo. Onder het motto wie niet waag niet wint ging Cristian met Cayenne voluit in de barrage, had de snelste tijd maar maakte spijtig een fout op de laatste hindernis waardoor hij mooi vijfde werd in het eindklassement. Een super prestatie maar vooral de manier van springen van Cayenne van de helle Z is uit het boekje, super techniek met de schoft omhoog, rond boven de sprong en mooi los achteraan.

Casalito II van de Helle bleef foutloos in Lier en Gesves, had één springfout in Opglabbeek en Gent, en legde ook een foutloos parcours af in Hulsterlo. Rafael Amaral Rodrigues reed Casello van de Helle foutloos rond in Lier en Gent, had één springfout in Gesves en één strafpunt tijd in Opglabbeek en Hulsterlo.

Bij de zesjarigen kwam Cristian Piazza Schenkel reed met Casillas van de Helle een foutloze basisomloop en foutloze barrage wat hem een mooie vierde plaats opleverde in het eindklassement. Hoe hoger en sneller het gaat des te meer toont Casillas zijn kwaliteiten super voorzichtig en alle vermogen!

Al deze jonge hengsten hebben het super gedaan, zij krijgen nu verdiende rust en er is dagelijks vers sperma beschikbaar.

 

Attachments